Background

Chinese varkensrolletjes

Ingrediënten
  • 4 magere hamlapjes
  • Ketjap
  • 4 eetlepels geraspte knolselderij
  • 4 eetlepels gewassen taugé
  • 4 eetlepels champignonplakjes
  • 50 gram boter of margarine
  • 2,5 deciliter water
  • Sherry
  • Maizena
  • Peper

Bereiding

Klop de vleesplakjes zo plat mogelijk of vraag het aan de slager. Bedruppel elke plak met wat ketjap en schik er knofselderij, taugé en champignons op. Bestrooi ze met vers gemalen peper. Rol de plakken op en bind er een touwtje omheen.

Smelt de boter of margarine in een braadpan en bak de rolletjes rondom goudbruin. Voeg het water en een glaasje sherry toe en laat het vlees 25 minuten of tot het mals is sudderen. Bind het kooknat met wat maizena.

Serveer de Chinese varkensrolletjes met mie en sperziebonen.

 

For page chinese varkensrolletjes

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.