Background

Spaghetti met spek en kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • 100 gram kleingeknipt ontbijtspek
  • 20 gram boter
  • 1 grote zeer fijngesnipperde ui
  • 1 teentje knoflook uit de knijper
  • 1 bouillontablet
  • 0,5 theelepel marjoleinpoeder
  • 300 gram spaghetti
  • 75-100 gram geraspte pikante kaas
  • 100 gram pijnboompitjes
  • Mespunt foeliepoeder
  • Aroma
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Bak het spek in de boter langzaam uit tot het bros is en neem het uit de pan. Fruit hierin vervolgens de ui met de knoflook glazig en voeg 3/4 liter kokend water met het bouillontablet en de marjolein toe. Laat de spaghetti langs de rand in de kokende bouillon zakken, roer even en draai de vlam of plaat laag. Kook de spaghetti net gaar. Giet overtollig kooknat af, maar maak de spaghetti niet te droog. Roer er de kaas, de pijnboompitjes en en de stukjes spek met, naar smaak, het foeliepeper, aroma, peper of zout.

For page 6 7 spaghetti met spek en kaas

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.