Background

Kippenborst met marsalasaus

Ingrediënten
  • 2-3 kippenborstfilets
  • Gehakte salie
  • 2-3 dunne plakjes rauwe ham
  • 2 eetlepel braadboter
  • 3-4 eetlepels marsala
  • 1 bekertje crème fraîche
  • Peper
  • Zout

Bereiding

Wrijf de kippenborstfilets in met peper en gehakte salie. Omwikkel elke filet met een plakje rauwe ham. Steek er houten prikkers in om vast te houden.

Verhit de braadboter bak de filets hierin aan beide kanten. Haal de filets eruit en houd deze warm. Kook het braadvocht los met de marsala. Roer de crème fraîche erdoor. Kook de saus kort en breng op smaak met zout.
Serveer de saus apart bij de kippenborst.

Tip: serveer er risotto en veldsla bij.

For page kippenborst in marsalasaus

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.