Background

Lamslapjes met paprika

Ingrediënten voor 4 personen
  • 4 ontbeende lamskoteletjes van 100-125 gram per stuk
  • 1/2 theelepel marjoleinpoeder
  • 2 eetlepels (mais)olie
  • 4 middelgrote groene paprika's
  • 4-6 eetlepels warm water
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels boter
  • Aroma
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Wrijf het vlees in met de marjoleinpoeder, peper en zout. Snijd de paprika's in repen. Maak de olie warm en braad het vlees aan weerszijden even aan.Voeg vervolgens de paprika toe. Besprenkel het geheel met citroensap. Doe de boter en warm water bij het vlees en laat dit sudderen tot het gaar is. Voeg voor het serveren aroma, peper en zout toe naar smaak.

Lekker met bijvoorbeeld aardappelkroketten!

For page lamslapjes met paprika1

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.