Background

Hamlap met ananas

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 hamlappen
  • Sojasaus
  • Paprikapoeder
  • Knoflookpoeder
  • Peper
  • Geraspte kaas
  • 4 schijven ananas
  • Boter

Bereidingswijze

Leg de hamlappen in een kom en bestrooi met paprikapoeder, knoflookpoeder en peper. Voeg een scheutje sojasaus toe en schep het vlees goed door de marinade. Het vlees kan direct bereid worden of kan afgedekt in de koelkast een paar uur marineren voor extra smaak.

Verwarm de grill of oven. Verhit de boter in de koekenpan en bak de hamlappen in circa 8 minuten gaar. Schep ze dan met de jus uit d pan in een ovenschaal en leg op elke lap een schijf ananas. Bestrooi met kaas en grill de hamlappen tot de kaas gesmolten is.

Tip!
Lekker met aardappeltjes of friet en een salade.

For page 31 32 hamlap met ananas

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.