Background

Tournedos met madeirasaus

Ingrediënten
  • 4 haasbiefstukjes
  • 80 gram roomboter
  • 1 bouillonblokje
  • 6 eetlepels madeira
  • Peper
  • Zout

Bereiding

Droog het vlees met keukenpapier. Maak de boter warm en leg het vlees in de pan zodra de boter bruin begint te worden. Druk het vlees stevig tegen de bodem van de pan en bak de tournedos snel, eerst aan de ene en daarna aan de andere kant mooi van kleur. Strooi er dan wat peper en zout op en leg het vlees op een warme schotel.

Maak de jus af met warm water, bouillonblokje en madeira.

Serveer met bijvoorbeeld gebakken krieltjes en verse groene groente.

For page narrowcasting biefstuk2

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.