Background

Worstjes met druiven

Ingrediënten voor 4 personen
  • 4 verse worstjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 uien, gesneden
  • 1 teen knoflook, gesneden
  • 1 theelepel venkelzaadjes
  • 100 gram druiven
  • 2 eetlepels rode wijn azijn

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de verse worsten toe en laat 10 minuten garen, draai ze regelmatig. Voeg de uien toe en laat weer 5 minuten garen, zodat de worst gaar is en de ui zacht.

Vervolgens de knoflook, venkelzaadjes en druiven toevoegen en ongeveer 5 minuten bakken todat de druiven zacht worden. Gedurende de 5 minuten blijven roeren in de pan.

Daarna de rode wijn azijn door het gerecht roeren. Kook dit een aantal minuten mee, de uien worden dan plakkerig. Direct opdienen.

TIP! Lekker met aardappelpuree.

Bereidingstijd: 30-35 minuten

For page 26 27 worstjes met druiven

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.