Background

Runderworst met pastinaakpuree

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 runderworsten
  • 800 gram pastinaak
  • 1 sjalot
  • 200 gram peultjes
  • 200 gram cantharellen
  • Olie
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Schil de pastinaak en snijd in kleine blokjes. Breng water met een snufje zout aan de kook. Kook hierin de pastinaak in 15 tot 20 minuten gaar. Stamp de pastinaak fijn tot een puree.

Snipper de sjalot helemaal fijn. Snijd de cantharellen in grove stukken. Verwarm een pan en fruit hierin een pan de sjalot totdat deze glazig is. Voeg hier de peultjes aan toe en roerbak even mee. Voeg dan de cantharellen mee en roerbak nog circa 2 minuten. Zorg ervoor dat de groenten gaar zijn, maar nog wel een bite hebben. Verwarm nog een pan en bak de runderworsten circa 8 minuten.

Schep een lepel van de puree op een bord en schep de peultjes en cantharellen hierop. Leg het worstje erbij.

Eet smakelijk!

Tip!
Meng door de pastinaakpuree een scheutje truffelolie!

For page runderworst met pastinaak

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.