Background

Winterspecialiteiten

Met de koudere maanden in het vooruitzicht is het weer tijd voor de heerlijke winterspecialiteiten. Ook stamppotten, patés en wild en gevogelte zijn weer volop verkrijgbaar! En wat is er nou lekkerder dan de heerlijke oer-Hollandse specialiteiten?

Uit eigen worstmakerij

  • Rookworst; voorgegaard en gevacumeerd, div. gewichten
  • Runderrookworst; voorgegaard en gevacumeerd, div. gewichten
  • Lamsrookworst; voorgegaard en gevacumeerd, div. gewichten
  •  Kiprookworst, div. gewichten
  • Casselerrib; rauw, met of zonder beentje
  • Zuurkoolspek
  • Mager gerookt spek
  • Vetgerookt spek
  • Bakbloedworst

Maaltijdsoepen

  • Erwtensoep
  • Bruine bonensoep


Stamppotten

Heerlijke warme, Hollandse gerechten! Bovendien erg goed te combineren met onze gebraden gehaktballen of met onze rookworst.

Uit eigen keuken

  • Zuurkool met rookworst
  • Boerenkool met rookworst
  • Hutspot met klapstuk
  • Andijviestamppot met gebakken spekjes
  • Snijbonenstamppot met gebakken spekjes
  • Zuurkool met chorizo
  • Jus


Patés

Zowel lekker op brood als op een toastje. De paté is op elk gewenst gewicht verkrijgbaar.

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.