De Groene Slager

Onze recepten
For page filetspies

Kalfsfiletspies

Ingrediƫnten voor 4 personen
  • 4 stukjes kalfsfilet van 50-60 gram per stuk
  • 4 stukjes varkensfilet van 50-60 gram per stuk
  • 4 stukjes runderfilet van 50-60 gram per stuk
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zachte boter
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Wrijf het vlees in met peper en olijfolie. Laat dit ten minste 1 uur afgedekt marineren.

Maak vier spiezen, elk met de drie soorten filet.

Vet het rooster in met boter en leg de spiezen erop. Na ongeveer 4 minuten draaien en ook deze kant ongeveer 4 minuten laten garen. Zodra het vlees gaar na is bestrooien met zout en direct serveren.

Grilltijd: 4 minuten per kant

Tip: ook lekker met asperges, gestoofde lenteuitjes en mosterdsaus!