Background

Kalfsfiletspies

Ingrediënten voor 4 personen
  • 4 stukjes kalfsfilet van 50-60 gram per stuk
  • 4 stukjes varkensfilet van 50-60 gram per stuk
  • 4 stukjes runderfilet van 50-60 gram per stuk
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zachte boter
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Wrijf het vlees in met peper en olijfolie. Laat dit ten minste 1 uur afgedekt marineren.

Maak vier spiezen, elk met de drie soorten filet.

Vet het rooster in met boter en leg de spiezen erop. Na ongeveer 4 minuten draaien en ook deze kant ongeveer 4 minuten laten garen. Zodra het vlees gaar na is bestrooien met zout en direct serveren.

Grilltijd: 4 minuten per kant

Tip: ook lekker met asperges, gestoofde lenteuitjes en mosterdsaus!

For page filetspies

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.