Background

Hamragout

Ingrediënten
  • 50 gram boter
  • 1 grote zeer fijngesnipperde ui
  • 300 gram gesnipperde ham of bacon
  • 40 gram bloem
  • 5 deciliter warme melk
  • 1 ei
  • Aroma
  • Zout
  • Peper
Bereiding

Smelt de boter, fruit daarin de ui goudgeel en bak de ham mee. Neem de stukjes ham uit de boter en roer daar de bloem door. Laat de bloem enigszins gaar worden en voeg onder goed roeren de melk toe. Klop het ei los en roer dat met de stukjes ham door de gladgebonden saus. Voeg aan de ragoût naar smaak aroma, peper en zout toe.

Heerlijk om een pasteitje mee te vullen.

For page pasteitje

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.