Background

Kiprolletjes

Ingrediënten
  • 4 kipfilet
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 4 plakjes emmentaler
  • 1 grote ui
  • peper
  • salie
  • tijm
  • 4 eetlepels peterselie
  • 50 gram boter
  • 2,5 dl bouillon
  • maizena

Bereiding

Sla de kipfilet zo plat mogelijk. Bestrooi de kipfilet met peper en leg per kipfilet 2 plakjes ontbijtspek en 1 plakje kaas erop. Strooi er dan de ui, salie en tijm over. Tot slot naar wens nog wat peper. Rol de filetlapjes op en bind er een touwtje omheen.

Smelt de boter in een braadpan en bak de rolletjes lichtbruin.
Voeg dan de bouillon toe en laat de rolletjes 20 minuten sudderen.
Haal de rolletjes uit de pan en bind het vocht eventueel met wat maizena.

Heerlijk met groene asperges en gebakken krieltjes

For page kiprolletje

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.