Background

Broodje speklap

Ingrediënten voor 5 personen

  • 5 speklappen
  • 5 broodjes
  • 3 tomaten
  • 100 gram ijsbergsla
  • Knoflooksaus
Voor de marinade
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Halve theelepel mosterd
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1 theelepel kerriepoeder

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom en leg de speklappen erin. Laat dit een uur marineren.

Verhit de grillpan en bak de speklappen knapperig, circa 8 minuten per kant.

Snijd de broodjes open en verdeel er wat sla op. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg de speklappen erop en voeg saus naar smaak toe.

For page speklapjes in uienmarinade nc  2

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.