Background

Mediterraanse karbonades

Ingrediënten voor 4 personen
  • 4 karbonades
  • 2 theelepels gedroogde salie, fijngehakt
  • 2 theelepels gedroogde rozemarijn, fijngehakt
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel venkelzaad, fijngehakt
  • Halve theelepel suiker
  • 1 laurierblad, fijngesneden
  • 80 milliliter olijfolie, extra vierge
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Meng de salie, rozemarijn, tijm, venkelzaad, suiker, laurierblad en zout goed. Wrijf beide kanten van de karbonades in met het mengsel en smeer ze in met olijfolie. Laat dit een paar uur marineren.

Verwarm olie op een grill of in een pan op matig vuur. Grill de karbonades tot deze niet meer roze is. Dit duurt ongeveer 4 minuten per kant.

Serveer direct met bijvoorbeeld aardappelwedges en spinazie.

For page 49 50 mediterraanse karbonades

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.