Background

Varkensfilet met korst

Ingrediënten voor 4 personen
  • 4 eetlepels olie
  • 1 mespuntje witte peper
  • 4 theelepels basilicum
  • 4 stukjes filet (van 150 gram)
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepels paneelmeel
  • 1 eetlepel slagroom

Bereidingswijze

Meng de olie met de peper en 2 theelepels basilicum. Bestrijk de filet met marinade en laat 10 minuten marineren.

Verhit de boter en schroei het vlees rondom dicht. Braad nog 6 tot 8 minuten tot het vlees gaar is. Bestrooi het vlees met zout.

Meng het paneermeel, de slagroom en de basilicum en verdeel dit mengsel over het vlees. Zet dit onder een grill of in een voorverwarmde oven (225 graden Celsius).

For page varkensfilet met korst

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.