Background

Pasta met salami

Ingrediënten voor 2 personen

  • 200 gram pasta
  • 200 gram salami
  • 4 tomaten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 3 geroosterde paprika’s uit pot
  • Gedroogde oregano
  • Zwarte peper
  • 2 eetlepels zwarte olijven
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • Bereidingswijze

    Kook de pasta volgens de verpakking. Snijd de salami in plakjes en bak 5 minuten. Haal het vet wat uit de salami is gekomen uit de pan. Snijd de tomaat in stukken en voeg toe aan de pan samen met de tomatenpuree. Laat het geheel 10 minuten pruttelen.

    Snijd de paprika’s in stukjes en voeg toe aan de pan. Breng op smaak met oregano en peper. Schep de pasta door de saus. Serveer direct met de olijven en pijnboompitten.

    Tip!
    Lekker met een frisse salade!

For page 21 22 pasta met salami

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.