Background

Koteletten met mosterd en gruyère

Ingrediënten
  • 4 varkenskarbonades
  • 4 eetlepels verse room
  • 150 gram geraspte gruyèrekaas
  • 4 eetlepels mosterd
  • 2 eetlepels calvados

Bereiding

Kruid de karbonades met peper en zout en bak ze ongeveer 15 minuten in een koekenpan.
Klop ondertussen de room stijf en meng er de kaas en mosterd door. Leg de karbonades in een vuurvaste schaal. Bedek ze met het mengsel van geraspte kaas, mosterd en stijfgeslagen room. Gratineer ze onder de grill.
Week de aanbaksels in de koekenpan, waarin de karbonades zijn gebakken, los met de calvados en voeg wat room toe. Verhit tot de saus dik wordt.


Heerlijk met gekookte aardappels en verse groenten.

 

For page karbonade met mosterd

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.