Background

Cannelloni Rosanella

Ingrediënten
  • 250 gram half-om-half gehakt
  • 1 kadetje
  • Ongeveer 250 gram cannelloni
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 6 eetlepels melk
  • 1 eetlepel Parmezaanse kaas
  • Boter
  • Strooiaroma
  • Basilicum
  • Oregano
  • Tijm
  • Zout
  • Peper
Bereiding

Week het kadetje in koud water en knijp deze goed uit. Meng dit met het gehakt. Breng op smaak met zout, peper, oregano en tijm. Vul de cannelloni hiermee met behulp van een spuitzak of steel van een houten lepel, Leg de cannelloni naast elkaar in een beboterde ovenschaal.

Meng de crème fraîche met melk en breng op smaak met zout, peper, strooiaroma en basilicum. Giet dit over de cannelloni zodat deze bedekt zijn met de saus. Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en verdeel klontjes boter over het geheel. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van ongeveer 175-200 graden.

For page cannelloni rosanella

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.