Background

Rundvlees met oestersaus

Ingrediënten voor 2 personen

  • 250 gram boontjes naar keuze
  • 100 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • 2 biefstukken
  • 4 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels oestersaus
  • 50 gram cashewnoten
  • Witte rijst

Bereidingswijze

Kook de boontjes kort (circa 3 minuten) en giet dan af. Bereid de rijst volgens de verpakking. Was de champignons en snijd ze in vieren. Snijd de biefstuk en paprika in smalle repen.

Laat de wok heet worden. Voeg dan 2 eetlepels olie toe. Roerbak de biefstuk circa 30 seconden. Schep dit uit de wok. Verhit de andere helft van de olie. Roerbak de paprika en champignons kort. Voeg de boontjes toe en pers de knoflook uit boven het gerecht. Schep het geheel om met oestersaus en een scheutje water of bouillon. Breng het geheel aan de kook. Voeg de biefstukreepjes toe en laat 1 à 2 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer in diepe borden met rijst. Verdeel de cashewnoten over het gerecht.

Tip!
Voeg voor extra pit sambal toe.

For page 37 38 rundvlees met oestersaus  1

Sociale Media

Waar kunt u ons vinden

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.