De Groene Slager

Onze recepten
For page 21 22 pasta met salami

Pasta met salami

Ingrediënten voor 2 personen

  • 200 gram pasta
  • 200 gram salami
  • 4 tomaten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 3 geroosterde paprika’s uit pot
  • Gedroogde oregano
  • Zwarte peper
  • 2 eetlepels zwarte olijven
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • Bereidingswijze

    Kook de pasta volgens de verpakking. Snijd de salami in plakjes en bak 5 minuten. Haal het vet wat uit de salami is gekomen uit de pan. Snijd de tomaat in stukken en voeg toe aan de pan samen met de tomatenpuree. Laat het geheel 10 minuten pruttelen.

    Snijd de paprika’s in stukjes en voeg toe aan de pan. Breng op smaak met oregano en peper. Schep de pasta door de saus. Serveer direct met de olijven en pijnboompitten.

    Tip!
    Lekker met een frisse salade!