De Groene Slager

Onze recepten
For page 23 24 salade met biefstuk

Salade met biefstuk

Ingrediƫnten
  • 1 broodje (bijvoorbeeld ciabatta)
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram gemengde sla
  • 2 kleine biefstukken
  • Parmezaanse kaas
  • Zout
  • Peper
  • Olijfolie (extra vergine)
  • Balsamico azijn
  • Sap van halve citroen
  • 1 theelepel mosterd

Bereidingswijze

Snijd het broodje in dunne plakjes. Rooster dit met wat olijfolie in een grillpan. Wrijf er tijdens het grillen een teentje knoflook over.

Meng de olijfolie met de balsamico azijn, de sap van de citroen en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.

Grill de biefstuk tot de gewenste garing. Kruid met peper en zout naar smaak. Maak de salade aan met de dressing. Leg de biefstukken in plakjes op de salade. Verdeel de geroosterde broodjes en de Parmezaanse kaas op de salade. Serveer direct.

Tip!
Snijd het broodje open en verdeel de ingrediƫnten erop om het eenvoudig mee te nemen.